Image by Yeshi Kangrang

ALWAYS BE

ORIGINAL

SAFETYSNEAKERS

Met deze Retro safetysneakers ga je  "back to the future".

Naast modieus is deze safetysneakers voorzien van alle veiligheid welke je tijdens de dagelijkse werkzaamheden nodig hebt. Zo zijn alle modellen in deze collectie voorzien van een S3 veiligheidsklasse normering, dat wil zeggen: kunsstof veiligheidszool, stalen neus, leren upper met minimaal 3 uur water afstotende eigenschappen. 

En dit alles zonder het comfort te verliezen, sterker nog, wij van TenToesPro hebben alleen maar voor meer comfort gezorgd. Dat hebben we o.a. gedaan door gebruik te maken van een EVA tussen zool en de safetysneakers  zijn voorzien van een comfortabele uitneembare inlegzool.

Welkom in de toekomst, met deze sneakers zie je er tiptop uit en heb je voor je veiligheid gezorgd. Wedden dat je deze schoenen ook gaat dragen tijdens het shoppen of stappen?

 

De "SAY NO TO PLASTIC" safetysneakers collectie.

Deze zijn milieu vriendelijk, hebben een prachtig ontwerp en zorgen ook nog eens voor jouw veiligheid tijdens het werken!

 

Zo maken wij onder andere gebruik van restafval rubber, rubber wat anders weggegooid zou worden.

Tevens hebben wij voorgenomen om weinig tot géén nieuw plastic te produceren.  

Van de ecologisch vriendelijke veters met stalen tip uiteindes, tot verantwoorde inlegzolen welke tot 90% biologisch afbreekbaar en bijna volledig gemaakt zijn van natuurlijke producten.

 Zo koop je modieuze safetysneakers welke je zonder problemen kan dragen op de werkvloer met minimale belasting op het milieu.

Wil je nóg meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Image by lalo Hernandez
Image by lalo Hernandez

Volg ons op instagram, regelmatig plaatsen we hier interessante nieuwtjes.

Op deze manier blijf je op een leuke en makkelijk op de hoogte.

 

Of ontvang je liever een nieuwsbrief per email?                Schrijf je in op onze nieuwsbrief